Tulevia tapahtumia

Nepal-lahjoitasivuKapuajat järjestävät erilaisia tapahtumia ja ovat mukana tapahtumissa ympäri Suomea. Tervetuloa tapaamaan Kapuajia ja tekemään hyvää yhdessä!

SOINTUMEDITAATIO 26.4., ESPOO

sointumeditaatioTee hyvää rentoutumalla! Tule sointumeditaatioon kokemaan tiibetiläisten kulhojen rentouttava vaikutus. Samalla tuet Kapua-kampanjan kautta koulutuksen ja terveyden edistämistä Nepalissa ja Keski-Aasiassa.

Aika: 26.4. klo 18-19.30
Paikka: Omnia liikuntatila, Lehtimäentie 1 A, Espoo
Osallistumismaksu: 10 €, ohjataan lyhentämättömänä keräykseen

 

KIIPEILYKOKEILU 26.4., HELSINKI

Kapua-kiipeilyTervetuloa kokeilemaan kiipeilyä hyvän asian puolesta! Kiipeily sopii kaikille kokoon, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Luvassa on takuuvarmasti hauskaa liikuntaa hyvässä seurassa! Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Aika: 26.4. klo 17-18.30
Paikka: Kiipeilyareena, Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki
Osallistumismaksu: 20 €, sisältää kiipeilyn ja tarvittavat varusteet

Ilmoittautumiset hannaleena.ottelin@gmail.com. Lisätietoja tapahtumasta.

PYHYYDEN PORTAILLA 29.4., KUOPIO

PyhyydenportaillaRiisa on yksi Euroopan huomattavimmista ortodoksisista kirkkomuseoista. Pyhyyden portailla -kokoelmanäyttelyssä kohtaavat vuosituhantinen bysanttilainen traditio ja karjalais-ortodoksinen uskonnollisuus. Tule tutustumaan – ihastut! Riisan myymälästä tehdyistä ostoksista päivän ajan Kapuan hyväksi 10%. Lisätietoja tapahtumasta.

Aika: 29.4. klo 12-16. Opastettu kierros klo 12, kesto 45 min.
Paikka: RIISA – Suomen ortodoksinen kirkkomuseo, Karjalankatu 1, Kuopio
Liput: Opastettu kierros pääsymaksun hinnalla, 10€/8€. Lipputulot Kapua-keräykseen.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI 5.5., TURKU

KonserttiVaraathan kalenteristasi toukokuun 5. päivän illan. Mikaelinkirkossa on tuolloin hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tuotto menee maailman naisten ja lasten hyväksi. Esiintyjinä Turun Karjalakuoro, Katariina Kärki-Susi runonlausunta, Ove Fagerlund piano, Toni Rissanen yliäänilaulu ja äänimalja. Ove Fagerlundin säveltämä Upland teos saa konsertissa maailman ensiesityksen. Lisätietoja tapahtumasta.

Aika: 5.5. klo 19.00
Paikka: Mikaelinkirkko, Puistokatu 16, Turku
Liput: 10 €, maksu ovella käteisellä