Tulevia tapahtumia

Nepal-lahjoitasivuKapuajat järjestävät erilaisia tapahtumia ja ovat mukana tapahtumissa ympäri Suomea. Tervetuloa tapaamaan Kapuajia ja tekemään hyvää yhdessä!

POSTIKORTTI KIRGISIASTA 3.8.

PostikorttiTee lahjoitus osoitteessa www.kapua.fi/osallistuja/kaisa-haatainen. Kirjoita viestikenttään ‘Postikortti Kirgisiasta’. Lähetä osoite kaisa.haatainen@kuh.fi tai viestinä 044 717 9322, mihin haluat kortin Kirgisiasta, pääkaupunki Bishkekistä, jossa tutustumme paikalliseen vammaistyöhön ennen kuin lähdemme ylös Pesnja Abayan huippua kohti.

Jokainen lahjoitettu euro merkitsee naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi. Kiitos! Maksan itse postikortin ja -maksun.

KAPUA 2017 -MATKA SANOIN, SÄVELIN JA KUVIN -KONSERTTI 3.9., KUOPIO

Kapua-konserttiTule nauttimaan elävästä musiikista, huikaisevista kuvista sekä kuulemaan tarinoita Kapua-matkalta. Konsertissa esiintyvät Johannes Pessi (tenori), Olli Tikkanen (baritoni), Jussi Immonen (piano) ja Rauno Tikkanen (klarinetti, saksofoni). Lisäksi Tarja Tikkanen kertoo Kapua Kirgisia -matkasta sanoin ja kuvin.

Aika: 3.9. klo 14 ja 16
Paikka: Kuopion kaupungintalon juhlasali
Hinta: 30€/lippu. Konserttia ennen tarjoillaan pullakahvit, jotka sisältyvät lipun hintaan.

KAPUA-NÄYTÖS: ANTON TSEHOV, LOKKI 5.9., HELSINKI

Lokki-esitysVaraa paikkasi syyskuun teatteri-iltaan ja tue samalla terveyttä ja koulutusta edistävää työtä Keski-Aasiassa, Nepalissa, Tansaniassa ja Somaliassa! Espoolainen Teatteri Hevosenkenkä on mukana Kapuassa Anton Tšehovin näytelmän “Lokki” (aikuisille) myötä.

Aika: 5.9. klo 19, kesto 100 min, sisältäen 20 min väliajan. Väliajalla Kapua-kahvio.
Paikka: Juhannusmäki 2, 02200 Espoo (Mankkaa)
Liput: 25€, osa hinnasta ohjataan Kapua 2017 ja Oma Kapua Kilimanjaro keräyksiin.

Lippuvaraukset sähköpostitse satukapuaa17@gmail.com (Kapua 2017 Kirgisia) tai susannanen@hotmail.com (Oma Kapua Kilimanjaro). Lisätietoja tapahtumasta.

KAPUA-ILTA SEKSUAALIOIKEUKSISTA 20.9., HELSINKI

SentillarakkauttaRaiskauksen uhreja on Suomessakin paljon. Ann-Mari Leinonen on joutunut raiskauksen uhriksi. Hän on kirjoittanut siitä myös kirjan. Tule kuuntelemaan Ann-Maria, mukana illassa myös Raiskauskriisikeskus Tukinainen ry. Ann-Marin kirjaa on ostettavissa tapahtumassa omistuskirjoituksella. Osa myyntituotosta lahjoitetaan Kapualle.

Aika: 20.9. klo 18
Paikka: Väestöliitto, Kalevankatu 16, Helsinki
Vapaaehtoinen osallistumismaksu: 5€. Osallistumismaksut ja kahvilan tuotto ohjataan Kapua 2017 -keräykseen. Lisätietoja tapahtumasta.