12 Tou 2014

Lähde matkalle Ugandaan pakolaisleirille

Ei kommentteja

Suomen Pakolaisapu on uusi Oma Kapua -kumppanijärjestö. Oma Kapua Uganda -hankkeessa pääset tutustumaan elämään pakolaisleirissä ja osallistumaan ikimuistoiselle safarille.

Tule mukaan Oma Kapua Uganda -tiimiin ja lähde unohtumattomalle matkalle tutustumaan pakolaisleirin arkeen! Matkalla tutustutaan Pakolaisavun toimintaan Ugandassa ja tehdään vapaaehtoistyötä pakolaisasustusalueella. Tarkemmat suunnitelmat muokataan ryhmän kiinnostuksen mukaan.

Matkan ajankohta on helmi-maaliskuu 2015. Matkan hinta on noin 2600 euroa sisältäen lennot, majoitukset, maan sisäiset matkat, safarin ja muut vapaa-ajan ohjelmat. Osallistujat maksavat matka- ja muut osallistumisesta aiheutuvat kulut itse. Osallistumismaksu Oma Kapuaan on 124 euroa.

Lähetä motivaatiokirje 25.5. mennessä johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi. Valitsemme lähtijät kesäkuun loppuun mennessä ja aloitamme sen jälkeen varainhankinnan. Oman keräystavoitteen voit asettaa itse, suositeltu minimitavoite on kuitenkin 1000 euroa. Järjestämme varainhankinnan ideointi-illan, jossa luodaan kaikille oma varainhankintasuunnitelma.

Lue lisää Suomen Pakolaisavusta ja järjestön työstä Ugandassa.

Lisätietoja hankkeesta:
Kapua, Suvi Aarnio, suvi@kapua.fi, p. 050 440 5534
Suomen Pakolaisapu, Johanna Luukkonen, johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi

[ylös]
Jätä kommentti

+ yksi = 8